مدیر گروه مهندسی صنایع غذایی

مدیر گروه رشته صنایع غذایی

"هانیه ناصری"  دانشجوی دکتری مهندسی کشاورزی صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی عضو باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه و همچنین دانشجوی ممتاز مقطع دکتری .

مقالات:

شبیه سازی عددی انتقال حرارت و فرآیند پخت گوشت درون آب در حال جوش،پنجمین کنفرانس بین المللی
نوآوری های اخیر در شیمی و مهندسی شیمی
آنزیم های طبیعی شیر،چاپ در سومین همایش ملی دستاوردهای نوین در علوم و کشاورزی و صنایع
غذایی) ISC .)
تکنولوژی نوین در بسته بندی MAP ، چاپ در سومین همایش ملی دستاوردهای نوین در علوم و کشاورزی و
صنایع غذایی) ISC .)
تکنولوژی نوین در صنعت خشک کردن سیب زمینی، چاپ در سومین همایش ملی دستاوردهای نوین در علوم و
کشاورزی و صنایع غذایی) ISC .)
کاربرد میکروامولیسیون ها در صنایع غذایی، چاپ در سومین همایش ملی دستاوردهای نوین در علوم و
کشاورزی و صنایع غذایی) ISC .)
تاثیر نسبت های مختلف عصاره اتانولی بره موم برکاهش بارمیکروبی شیرخام،چاپ در کنفرانس بین المللی
توسعه با محوریت کشاورزی،محیط زیست و گردشگری.
اثرضدباکتریایی بره موم زنبور عسل علیه باکتری های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط In vitro ،چاپ در
همایش ملی پژوهش های نوین در علوم و صنایع غذایی کشاورزی.
خواص ضد باکتریایی بره موم زنبور عسل.چاپ در همایش ملی پژوهش های نوین در علوم و صنایع کشاورزی.
فواید بره موم زنبور عسل. چاپ در همایش ملی پژوهش های نوین در علوم و صنایع کشاورزی.
استفاده از فناوری فشار بالا در شیر.چاپ در اولین کنفرانس ملی علوم کشاورزی و محیط زیست.) ISC .)
بررسی و تهیه جیره غذایی در شرایط نظامی.چاپ در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی.
فناوری ترکیبی مواد غذایی با کمترین فرآوری.چاپ در سومین همایش ملی کشاورزی،آبزیان و غذا.
فناوری نوین اولتراسوند در مواد غذایی. چاپ در سومین همایش ملی کشاورزی،آبزیان و غذا.
استفاده از بره موم در جیره غذایی مرغان. چاپ در سومین همایش ملی کشاورزی،آبزیان و غذا.

دارنده گواهینامه کارگاه های آموزشی:

مدرک زبان
مقاله نویسی به زبان فارسی