تمدید تاریخ حذف و اضاقه

IMAGE

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم میرساند که حذف و اضافه ترم بهمن ماه تا روز پنجشنبه مورخه 97/12/02 تمدید شد .

اطلاعیه در خصوص زمان حذف و اضافه

قابل توجه دانشجویان محترم:   زمان حذف و اضافه نیمسال از تاریخ 97/11/27 الی 97/11/30 می باشد. لذا خواهشمند است برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در زمان مقرر برای اصلاح انتخاب واحد خود اقدام نمایید.  ...

اخرین مهلت دریافت فرم کارآموزی

IMAGE

قابل توجه دانشجویان محترم آن دسته از دانشجویان ترم آخر رشته کامپیوتر ( کاردانی و کارشناسی ) که واحد کارآموزی را اخذ نموده اند فقط تا پایان بهمن ماه جهت دریافت فرم کارآموزی فرصت دارند .     واحد آموزش

بیانیه موسسه آموزش عالی میلاد گلستان به مناسبت 22 بهمن ماه

IMAGE

بیانیه موسسه آموزش عالی میلاد گلستان به مناسبت 22 بهمن ماه و چهل سالگی انقلاب اسلامی

تمدید زمان انتخاب واحد ترم بهمن 97

IMAGE

قابل توجه دانشجویان گرامی زمانبندی جهت انتخاب واحد ترم جاری تا تاریخ 16 بهمن ماه تمدید شد .

میلاد رسول اکرم و امام جعفر صادق مبارک باد

فرا رسیدن خجسته زاد روز رسول مهربانی و عزت ، مبشر آگاهی و حکمت ، پرچمدار عدالت و برابری حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص)، هفته وحدت و همچنین میلاد مسعود و فرخنده امام جعفر صادق (ع) ، ششمین اختر تابناک امامت و ولایت و مؤسس مذهب جعفری بر تمامی مسلمین تبریک و تهنیت باد.

ربیع، ماه زیبایی هاست، تجلی رحمت الهی بر هستی و کائنات و طلوع آفتاب حقیقت که از سرزمین وحی متجلی شد و جهانی را از عطر آگاهی بخش حضورش بهره مند ساخت..

حضرت محمد مصطفی (ص) با حضور پر برکت خود جهان هستی را معنایی دیگر بخشید و مردم مظلوم و آزاده سراسر گیتی را از انوار ملکوتی اسلام عزیز ، دین رحمت و شفقت ، صلح و عدالت و الهام دهنده و روشنایی بخش بهره مند ساخت.امید است توفیق آن را داشته باشیم از الطاف بیکران این ایام مبارک که سراسر شادی ، سرور، امید و ایمان است به نحو شایسته ای بهره مند شده و بتوانیم در امر خطیر خدمت رسانی به مردم توفیق داشته باشیم.

روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی میلاد گلستان

حدیث

حضرت محمد صلى الله عليه و آله و سلّم : إنَّ العبدَ لَيَرفَعُ يَدَهُ إلى اللّه ومَطعَمُهُ حَرامٌ ، فكيفَ يُستَجابُ لَهُ وهذا حالُهُ ؟! همانا بنده دستش را (براى دعا) به درگاه خدا بالا مىبرد در حالى كه خوراكش حرام است ؛ با چنين حالى ، چگونه دعايش مستجاب شود ؟. إرشاد القلوب : 149 منتخب ميزان الحكمة : 196

ماه گذشته