تمدید تاریخ حذف و اضاقه

IMAGE

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم میرساند که حذف و اضافه ترم بهمن ماه تا روز پنجشنبه مورخه 97/12/02 تمدید شد .

اطلاعیه در خصوص زمان حذف و اضافه

قابل توجه دانشجویان محترم:   زمان حذف و اضافه نیمسال از تاریخ 97/11/27 الی 97/11/30 می باشد. لذا خواهشمند است برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در زمان مقرر برای اصلاح انتخاب واحد خود اقدام نمایید.  ...

اخرین مهلت دریافت فرم کارآموزی

IMAGE

قابل توجه دانشجویان محترم آن دسته از دانشجویان ترم آخر رشته کامپیوتر ( کاردانی و کارشناسی ) که واحد کارآموزی را اخذ نموده اند فقط تا پایان بهمن ماه جهت دریافت فرم کارآموزی فرصت دارند .     واحد آموزش

بیانیه موسسه آموزش عالی میلاد گلستان به مناسبت 22 بهمن ماه

IMAGE

بیانیه موسسه آموزش عالی میلاد گلستان به مناسبت 22 بهمن ماه و چهل سالگی انقلاب اسلامی

تمدید زمان انتخاب واحد ترم بهمن 97

IMAGE

قابل توجه دانشجویان گرامی زمانبندی جهت انتخاب واحد ترم جاری تا تاریخ 16 بهمن ماه تمدید شد .

هفته وحدت گرامی باد

با کمال شعف و شادمانی میلاد مبارک پیامبر اخلاق و عطوفت و ایثار، حضرت ختمی مرتبت محمّد مصطفی«ص» و فرزندش حضرت امام جعفر صادق«ع» و فرارسیدن هفته وحدت را به عموم هموطنان، به ویژه مردم متدین و شریف استان گلستان و اساتید و دانشجویان گرامی مؤسسه آموزش عالی میلاد گلستان  صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده، از محضر خداوند سبحان، تداوم و تحکیم هر چه بیشتر روابط برادرانه آحاد هموطنان گرامی اعم از برادران و خواهران شیعه و سنی تحت لوای پیامبر عظیم الشأن اسلام «ص» را مسئلت می نماییم.

هفته وحدت از مناسبت های دلپذیر و پرمعنایی است که طی آن بر وحدت هر چه بیشتر مذاهب اسلامی تأکید می¬شود تا در دورانی که دشمنان اسلام مترصد کمترین فرصت، برای عملی نمودن نیات تفرقه افکنانه خویش می باشند همگان یکدل و یکصدا بر یگانگی و اخوت اسلامی خویش تأکید مجدد نمایند و همانند سدی سدید و الگویی زیبا از همزیستی و همدلی ملتی سرفراز در چشم جهانیان باشند.

روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی میلاد گلستان

حدیث

امام صادق علیه السلام : مَن ساءَ خُلُقُهُ عَذَّبَ نَفسَهُ؛ هر كه بد اخلاق باشد، خود را شكنجه دهد. گزیده تحف العقول، ح196

ماه گذشته