عید فطر مبارک

IMAGE

عید فطر، روز جشن است، جشن نزدیکی و قرب به بارگاه الهی جشنی که به مناسبت پایان یک ماه عبادت مخلصانه برگزار می‌شود عید فطر نمادی از پرواز انسان به ملکوت معنویت است عید فطر و جشن طاعت بر ره یافتگان ضیافت الهی مبارک   روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی میلاد گلستان

شهادت امام علی (ع) تسلیت باد

نیمه شعبان ولادت منجی بشریت مبارک

IMAGE

مژده که ایام ظفر می‌رسد بوی گل نرگس‌تر می‌رسد این شب آشفته به سر می‌رسد جلوهٔ لبخند سحر می‌رسد ولادت باسعادت آخرین مرد نجات، منبع خیر و برکات، مهدی موعود مبارک باد

اطلاعیه

صداي پاي عيد مي‌آيد و طنين آن در گوش جهانيان به زمزمه مي‌نشيند،سرور بندگي درجان‌ها قوت گرفته،رهايي از آتش خشم الهي نويدبخش دل‌هاي واله و عاشق حضرت دوست مي‌شود و دل‌هاي مومن بر سر دوراهي عيد رمضان و رفتن ماه رمضان بلاتكليف مي‌ماند،كه از آمدن آن يك،دل شاد باشد،يا از رفتن اين يك،محزون؟

عيد رمضان آمد و ماه رمضان رفت صد شكر كه اين آمد و صد حيف كه آن رفت.

ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید فطر ، اطلاعیه شماره 2 امتحانات به شرح ذیل می باشد:

وظایف دانشجویان در جلسه امتحانات

• توجه به کلیه اطلاعیههای آموزشی،تاریخ وساعت دقیق هرامتحان درطول مدت برگزاری امتحانات
  •

تبصره: عدم شرکت یا تاخیر در حضور در آزمون به دلیل آگاه نبودن از زمان و محل برگزاری آزمون به هیچ وجه موجه نمیباشد.

• حضور به موقع درجلسه آزمون (حداقل یکربع قبل ازشروع هر آزمون درمحل آزمون وبر اساس شماره تعیین شده روی صندلی مربوط جایگیری شود)

تبصره 1: دانشجویان باید در بدو ورود به جلسه امتحان کیف، کتابها، یادداشت¬های مرتبط، موبایل و غیره خود را در محل تعیین شده توسط مسئول جلسه قرار دهند.

تبصره 2: دانشجویان در هنگام برگزاری آزمون به هیچ عنوانی اجازه خروج از محیط آزمون را ندارند.

• همراه داشتن کارت ورود به جلسه   و کارت دانشجویی الزامی است (حضور وغیاب فقط براساس کارت ورود به جلسه و کارت دانشجویی  صورت

میپذیرد.

• همراه داشتن تلفن همراه حتی بصورت خاموش و کلیه وسائل الکترونیکی دیگر، در جلسه امتحان تخلف است.
  •
  • استفاده از هرنوع یادداشت و یا جزوه درجلسه آزمون به استثنا مواردی که توسط استاد درس مجاز اعلام شده، ممنوع است.
  • رعایت سکوت به هنگام برگزاری آزمون وهنگام ترک جلسه امتحان
  •
  • همراه داشتن وسایل و لوازم التحریر شخصی واستفاده نکردن ازابزاردیگران. رد و بدل کردن ماشین حساب تخلف محسوب میشود و همراه داشتن ماشین حساب قابل برنامه¬ریزی فقط با نظر استاد درس مجاز میباشد.
  • نپرسیدن سؤالات نامعقول و هدفدار ازاستاد
  • تجمع نکردن بیرون درب مکان برگزاری امتحان

حدیث

حضرت مهدی (علیه السلام) ما أرْغَمُ أنْفُ الشَيْطانَ بِشَىءٍ مِثْلَ الصَّلاةِ، فَصَلِّها وَ أرْ غَمْ أنْفَ الشَّيْطانَ؛ با هيچ چيز مثل نماز، بينى شيطان به خاك ماليده نمى شود پس نماز را به پادار و بينى شيطان را به خاك بمال. بحارالانوار، ج 53، ص 182