عید فطر مبارک

IMAGE

عید فطر، روز جشن است، جشن نزدیکی و قرب به بارگاه الهی جشنی که به مناسبت پایان یک ماه عبادت مخلصانه برگزار می‌شود عید فطر نمادی از پرواز انسان به ملکوت معنویت است عید فطر و جشن طاعت بر ره یافتگان ضیافت الهی مبارک   روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی میلاد گلستان

شهادت امام علی (ع) تسلیت باد

نیمه شعبان ولادت منجی بشریت مبارک

IMAGE

مژده که ایام ظفر می‌رسد بوی گل نرگس‌تر می‌رسد این شب آشفته به سر می‌رسد جلوهٔ لبخند سحر می‌رسد ولادت باسعادت آخرین مرد نجات، منبع خیر و برکات، مهدی موعود مبارک باد

بیانیه ریاست به مناسبت هفته وحدت و حوزه و دانشگاه

بی‌شک حوزه و دانشگاه به عنوان دو منبع اصلی اندیشه‌ ورزی نقش مهمی در پیشرفت و توسعه‌ ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف دارند. جامعه‌ ایران اسلامی با اتکا به ذات لایزال الهی و بهره‌گیری از توانمندی شگرف اندیشمندان دانشگاهی و حوزوی توانسته است به پیشرفت‌های چشم‌گیری در عرصه‌های مختلف نائل گردد.

این دستاوردهای گران‌بها حاصل جدّ و جهدی ستودنی و همکاری شایسته‌ حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های کشور می‌باشد.

از این‌رو 27 آذر ماه، یادآور یکی از آرمان‌های انقلاب اسلامی مردم ایران در عرصه‌ پیوند میان علم و دین است. آنچه که جایگاه ویژه ای به این روز می‌دهد، توجه به این نکته‌ کلیدی است که مستکبران و مستبدان همواره در پی ایجاد افتراق و دوگانگی بین این دو نهاد تولید کننده علم و ایمان بوده‌اند.

با گرامی‌داشت ۲۷ آذر ماه، یاد و خاطره‌ انسان وارسته‌ای که با خون مطهرش وحدت دو کانون علمی را رقم زد، پاس داشته می‌شود. دانشمند شهید آیت الله دکتر مفتح (ره) در دوران اختناق و استبداد ستم‌شاهی که از هر سو بذر کینه و دشمنی بین حوزه و دانشگاه پاشیده می‌شد، منادی وحدت حوزه و دانشگاه شد.

موسسه آموزش عالی میلاد گلستان ضمن گرامی‌داشت سال‌روز شهادت دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه با پیروی از منویات رهبر فرزانه‌ انقلاب، آمادگی خود را در تحقق وحدت عملی حوزه و دانشگاه اعلام می‌دارد.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی میلاد گلستان

حدیث

امام حسن (سلام الله علیه) : مَن عَرَفَ اللَّهَ أحَبَّهُ. هر كس خدا را بشناسد، دوستش بدارد. دوستی در قرآن وحدیث: ص414 – ح 963

آمار سایت