عید فطر مبارک

IMAGE

عید فطر، روز جشن است، جشن نزدیکی و قرب به بارگاه الهی جشنی که به مناسبت پایان یک ماه عبادت مخلصانه برگزار می‌شود عید فطر نمادی از پرواز انسان به ملکوت معنویت است عید فطر و جشن طاعت بر ره یافتگان ضیافت الهی مبارک   روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی میلاد گلستان

شهادت امام علی (ع) تسلیت باد

نیمه شعبان ولادت منجی بشریت مبارک

IMAGE

مژده که ایام ظفر می‌رسد بوی گل نرگس‌تر می‌رسد این شب آشفته به سر می‌رسد جلوهٔ لبخند سحر می‌رسد ولادت باسعادت آخرین مرد نجات، منبع خیر و برکات، مهدی موعود مبارک باد

پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت فرارسیدن ایام ولادت امام رضا (علیه السلام(

السلام ای حضرت سلطان عشق            یا علی موسی الرضا ای جان عشق

السلام ای بهر عاشق سرنوشت               السلام ای تربتت باغ بهشت

دميدن آفتاب امامت از افق خانه امام كاظم عليه السلام جلوه‌اي ديگر از رحمت الهي بر عالميان بود.

اين بار، در «ذيقعده سال 148» «رضاي آل محمد» درخشيد و خط «ولايت» در وجود او به عنوان پيشواي حق تداوم يافت.

«امامت» از ديدگاه اهل بيت، كارواني است كه باري از معرفت و تقوا و اخلاص دارد. كه در راه هدايت و ارشاد، ره مي‌سپارد و مقصدش «فلاح امت» است و «امام»، قائد و قوام بخش بناي امت، و سلسله‌اي از نور، هدايت، تعهد، جهاد و شهادت است، و «ائمه شيعه» اسوه زندگي و الگوي اخلاق‌اند.

چشممان روشن، كه در تاريكخانه تاريخ، از خانه ولايت، خورشيدي ديگر سربركشيد و در تداوم راه، از «مدينه» تا «طوس» را پيمود و از بركت اين هجرت، ايران براي هميشه در چشم انداز پرتو «امامت» قرار گرفت، آن پيشوا، هنگام توديع دردمندانه با «تربت احمد»، گردي از ايمان آن مزار برگرفت و بر اين خاك پاشيد و سرزمين عجم را با پيام رسول عرب عجين نمود و سرزمين سلمان را بيمه «خط اهل بيت» ساخت.

اينك، خورشيد دين از خاك خراسان مي‌تابد. اينك، ميلاد «علي بن موسي الرضاعليه السلام» است.

و …ايران ، به اقيانوس «عرفان علوي و رضوي و موسوي» وصل است. چرا كه مرقد هشتمين امام، بعنوان يكي از چهار نگين گرانبها در اين مملكت محمد صلي الله عليه و آله و سلم مي‌درخشد.

هر روز بامداد خورشيد از سمت خاور سر برآورد، و از فراز گنبد طلايي «سلطان طوس»، نور افشاني مي‌كند، و بر اين خاك شيعه خيز و تربت عاشق مي‌پرورد، مي‌تابد و زر مي‌فشاند.

فرارسیدن ایام میلاد حضرت علی بن موسی الرّضا علیه السلام را به تمامی دانشگاهیان موسسه آموزش عالی میلاد گلستان و عاشقان اهل بیت(س) تبریک عرض می نمایم.

عقیل تقوی

رئیس موسسه آموزش عالی میلاد گلستان

حدیث

حضرت علی علیه السلام اَلْخَيْرُ لا يَفْنى؛ كار خير هرگز فانى نمى شود. شرح غررالحكم: ج 1، ص 229