عید فطر مبارک

IMAGE

عید فطر، روز جشن است، جشن نزدیکی و قرب به بارگاه الهی جشنی که به مناسبت پایان یک ماه عبادت مخلصانه برگزار می‌شود عید فطر نمادی از پرواز انسان به ملکوت معنویت است عید فطر و جشن طاعت بر ره یافتگان ضیافت الهی مبارک   روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی میلاد گلستان

شهادت امام علی (ع) تسلیت باد

نیمه شعبان ولادت منجی بشریت مبارک

IMAGE

مژده که ایام ظفر می‌رسد بوی گل نرگس‌تر می‌رسد این شب آشفته به سر می‌رسد جلوهٔ لبخند سحر می‌رسد ولادت باسعادت آخرین مرد نجات، منبع خیر و برکات، مهدی موعود مبارک باد

بیانیه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر

دختر، نهال مستعدی است که سرسبزی اقلیم عشق ،عفاف و آرامش در گرو رشد و پرورش شایسته او است و دختر مسلمان همچون صدفی گرانبها با پاسداری از گوهر بی همتای درونیش نه تنها ضامن عفاف و امنیت جامعه است بلکه بستری محیا می‌سازد که مبدأ عروج مردان خداست. از این رو دختران مسلمان ایرانی که با تأسی به حضرت فاطمه معصومه‌(س) تکیه بردرخت علم و معرفت الهی می‌زنند، سرمایه‌های ارزشمند این سرزمین هستند؛ سرمایه‌هایی ضامن عفاف، آرامش و تعالی جامعه.

چه نیکوست که میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه(س) را روز دختر نام نهاده‌اند.او که از نظر مقام علمی و معنوی سرآمد بانوان عصر خود بود و در تقوا و پارسایی پیشتاز و همین مقام بالای اوست که زیارت مرقد مطهرش شایستگی بهشت را فراهم می آورد.

میلاد با سعادت این بانوی متقی و پرهیزگار فرصتی است مغتنم؛ برای دختران سرزمین‌مان که با توسل به این بانوی دانشمند، زندگی خود را در مسیر بندگی خدا هر چه بیشتر آرمانی کنند، درکسب علم و معرفت پیشتاز بوده و حدی برای آن قائل نباشند و بستر عفاف و آرامش را درجهت تعالی جامعه فراهم کنند.

موسسه آموزش عالی میلاد گلستان ضمن تبریک سالروز میلاد کریمه اهل بیت(ع)، حضرت فاطمه معصومه(س)، روز دختر را گرامی داشته و این روز فرخنده را به دختران فهیم و آینده ساز ایران اسلامی تبریک می‌گوید.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی میلاد گلستان

حدیث

امام صادق (سلام الله علیه) : صَلاةُ مُتَطَيِّبٍ أفضَلُ مِن سَبعينَ صَلاةً بِغَيرِ طيبٍ. نماز شخص خوشبو برتر از هفتاد نماز بدون بوى خوش است. الصلاة: ص 51 ح 148

آمار سایت